Ontslag medewerkers

  • Ons bedrijf gaat reorganiseren
  • Ik moet een aantal medewerkers ontslaan
  • Ik wil netjes afscheid nemen van een medewerker
  • Een medewerker gaat ons bedrijf verlaten
  • Een medewerker wil weg en voor zichzelf beginnen

WesselsWerkt verzorgt outplacementtrajecten voor professionals uit het bedrijfsleven, de overheid en de non-profit sector. Dit kan zijn voor individuele medewerkers of in het geval van een reorganisatie, meerdere trajecten tegelijkertijd.

Werkwijze

Bij WesselsWerkt leveren we maatwerk in outplacement. Na de kennismaking en intake met uw medewerker ontvangt u een gespecificeerde offerte met een plan van aanpak. Hierin zijn alle kosten overzichtelijk en transparant weergegeven. Vanaf de start van het outplacementtraject houden we u op de hoogte van de voortgang door middel van rapportages. 

Bij WesselsWerkt is het mogelijk zowel individueel als groepsgewijs medewerkers te begeleiden. In het kader van een reorganisatie kan het begeleidingstraject voor uw medewerkers een mix zijn van individuele gesprekken en workshops over CV, LinkedIn, motivatiebrief, netwerken en sollicitatiegesprekken.

Bij WesselsWerkt is het ook mogelijk om een succesfee af te spreken: het wel of niet succesvol herplaatsen van de cliënt is dan van invloed op de hoogte van het tarief.

Bel mij op 06 522 33 068 voor meer informatie of een prijsindicatie of reageer via het contactformulier.