Coaching

Je komt op je werk niet helemaal uit de verf of wilt beter presteren. Hieronder enkele onderwerpen waar ik je met coaching bij kan helpen:

  • je hebt het gevoel hebt dat de dingen je teveel overkomen en je wilt het heft meer in eigen hand nemen
  • je hebt belemmeringen en twijfels rondom je werk en/of je privéleven
  • je wilt meer zicht op je eigen gedrag en handelen in je werksituatie en inzicht in waarom je zo doet
  • je merkt dat je te zwaar belast bent in je werk en je wilt onderzoeken hoe je daar anders, vitaler in kunt handelen
  • je zoekt naar een betere balans tussen werk en privéleven
  • je wilt je communicatievaardigheden versterken
  • je komt regelmatig in conflict met collega’s en of klanten
  • je geeft leiding geeft en je wilt je leiderschaps- en communicatievaardigheden versterken
  • je wilt leiding geven vanuit je eigen authenticiteit

Hoe ga ik te werk?

In de coaching bekijken we het vraagstuk dat je hebt vanuit verschillende invalshoeken. Ik fungeer als klankbord en laat je reflecteren je op je werk en hoe je communiceert met collega’s. Waar nodig gaan we dieper op onderwerpen in. Je krijgt inzicht in patronen die je belemmeren en in de hulpbronnen die je nodig hebt om wel datgene te kunnen doen wat je wilt. 

Mijn aanpak is er op gericht jou als expert handvatten aan te reiken waarmee je zelf direct aan de slag kunt. Jij bent dus zelf de leider in jouw ontwikkelingstraject.

Ik werk vanuit een brede ervaring met een scherp analytisch gevoel voor waar het probleem zit. Waar het werkelijk om gaat en wat echt nodig is, staat centraal in mijn werkwijze. Met humor daag ik je uit, prikkel ik kritisch en luister ik. Ook naar wat niet gezegd wordt. Ik ben open en rustig, met gevoel voor harmonie en ben, daar waar dat helpt, ook confronterend.

Resultaat

Afhankelijk van de vraag waar je mee bent gekomen, zal het resultaat elke keer anders zijn. De ervaring leert dat coaching niet alleen tot betere prestaties leidt, maar ook tot meer voldoening in het werk en een betere balans tussen werk en privé.  Je bent je bewust van jouw eigen talenten en motieven, en je kunt anderen in de organisatie beter motiveren om hun talenten succesvoller in te zetten voor verdere ontwikkeling.

Informatie

De inhoud en begeleiding wordt afgestemd op jouw specifieke vraag. Een coachingstraject duurt 3 tot 6 maanden, waarin je eens in de 3 weken een gesprek met mij hebt.

Bel me op 06 522 33 068 voor een oriënterend gesprek of reageer via het contactformulier.